sunnuntai 26. joulukuuta 2021

Ruosteremontit jatkuu. Seuraavaksi takapää.

 Takapäästä katsastus mies kolisteli reaktiotankojen ympärystää ja oli vahvasti sitä mieltä, että nuo pitää olla seuraavaan katsastukseen laitettuna. Ilmat pysyi kohtuudella puseissa. No eipä siinä muuta kuin tekemään työtä käskettyä ja siitähän se savotta sitten syntyi. Kuljettajan puoli oli melko happamassa kunnossa ja runkopalkkiakin sai hitsata melko pätkän uusiksi. Tuntui, että kaikki mihin vähänkään koski,  varisi samantien maahan. Pussien yläpäät oli loppujen lopuksi takaakin sen verran maatuneet, että ihmettelen miten siellä on paineet sen verran pysyneet, että takapää on noussut.





Rapsakkaan rapsakkaa. 😤 Totesin, että on helpompi taikinoida tuon kanssa kun tekee kunnolla tilaa ja raapaisin kylkipellin ja lokasuojan pois. Runkopalkin korjaaminen ei kyllä olisi muuten onnistunutkaan ja toisaalta ei sitä olisi nähnytkään kuinka heikossa hapessa se on. Nytpähän se on korjattu.

















Takapään iskarit oli sitten vähän heikommalla hapella kuin edessä. Nyt kun tätä kirjoittelen, niin en muista ihan varmaksi iskareiden hintaa mutta sen verran edulliset ne kuitenkin oli, että päätin pistää kaikki uusiksi. Tasonsäätö venttiilit olivat sen verran mahineen oloiset, että ne päätin vaihtaa myös.






Kun kerran lokasuoja oli pois edestä, niin vedin ilpin putket ja sähkövedot tuonne pohjaan kiinni. Tuo saumaputki on ilmalämmitystä varten. Samalla laitoin vähän eristystä nuille osin.
Sittenpä tulikin pieni tauko projektiin. Kun tämä vähän venähti välipäivän hommista reiluun kuukauteen, niin oli pakko tehdä välillä halliin tilaa ja pukata tämä pihalle odottamaan viimeisen nurkan laittoa. 
Kesä alkoi painaa päälle, niin otin taas sisälle ja sipaisin vielä oikean takanurkan.









Että sellainen tapaus. Sitten ei muuta kuin suunnittelemaan, että mihin sitä lähdettäis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teknisiä murheita.

Reissulla oli takanapa ollut sitä mieltä, että päästetäänpä vähän öljyä pihalle. Syitä saattaa olla moniakin ja tietenkin ajattelin kaikista...